De Dappermarkt in Amsterdam

KOOPCENTRUM DE DAPPERMARKT
De goedkoopste markt en de meest gevarieerde markt en vooral de gezelligste markt van Nederland!!!
EEN WERELDMARKT!!!

Openingstijden van maandag tot zaterdag
van 9.00 tot 18.00 uur

maandag 26 september 2011

STANDWERKERS CONCOURS DAPPERMARKT AMSTERDAM op zondag 2 OKTOBER 2011

 Jaarmarkt op de Dappermarkt!
Op zondag 2 oktober aanstaande vindt tijdens de Jaarmarkt op de Dappermarkt te Amsterdam Oost (Beste Markt van Nederland 2007 en 2008) het befaamde standwerkers concours om de Lou Haringman Wisselbeker plaats.

12 top standwerkers uit Nederland strijden om deze trofee genoemd naar een van de beste standwerkers welke Nederland ooit gekend heeft en wiens 'roots' op de gezellige en drukbezochte Dappermarkt liggen.

Lou Haringman (1926-2001) wordt gerangschikt in het rijtje van de grootste standwerkers zoals Cocadorus, Jaap Rabbie en Loe Lap. Iedereen die hem op de markten zag 'sappelen' moest wel stilstaan tijdens zijn presentatie van de artikelen waar hij mee werkte. Hij was een bezienswaardigheid met zijn teksten en woordspelingen en was voor iedere markt en bezoeker een attractie. De wisselbeker zal worden uitgereikt door zijn weduwe mevrouw Haringman.

In de deelnemende top standwerkers aan dit concours worden presentaties herkend welke op moderne wijze de klassiekers van de groten weerspiegelen. Deze top standwerkers zijn te vinden op zondag 2 Oktober van 10:00 tot 17:00 op de Dappermarkt in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zal het leuk vinden, als je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...